Pui cu smantana

de Bunica in Pui, 1 Dec 2014 | 5558 vizualizari

 

Piept de pui cu smantana un preparat delicios pe care l-am facut pentru Ioana ,nepoata mea.Daca mai doresc si alti membri ai familiei ........este suficient,dar stiu ca ei ii place foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 50 g. unt
  • 400 ml. lapte
  • 100 g. smantana
  • 2 linguri faina de orez
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul.

Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi .

Intr-o cratita se pune untul la topit.

Cand untul este topit se adauga faina de orez ,amestecand sa nu se formeze cocoloase.

Adaugam laptele si fierbem pana se ingroasa.

Adaugam pieptul de pui si lasam sa fiarba 2-3 minute.

Punem in compozitie zeama de lamaie,sare si piper dupa gust.

Se serveste cu patrunjel tocat fin.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am fiert pieptul de pui alaturi de legume.In zeama ramasa am facut o supa.

2

Cratita folosita este de 1 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

03.12.2014, 07:26

Un mare leik

MARY1962 1

03.12.2014, 22:56

MMMM CE BUN!!!!!

marci49 1

09.12.2014, 07:34

Am citit de cateva ori reteta dar smantana nu o regasesc, in ce moment se adauga? Asta este de fapt o ciulama cu faina de orez.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si galuste de faina